افزایش دادن:
مدیر اقتصادی – مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر با بیان اینکه سازمان بندری برای لایروبی اروندرود آمادگی دارد، اما طرف عراقی هنوز اعلام آمادگی نکرده است، گفت: این سازمان برای لایروبی اروندرود آماده است.
نورالله اسعدی امشب در نشستی با بیان اینکه بندر خرمشهر یکی از بنادر مهم جنوب غرب کشور است، گفت: بندر خرمشهر نقش مهمی در تاریخ تجارت و حمل و نقل دریایی داشته است و امروز نیز فعالیت های مختلفی را انجام می دهد. در زمینه بارگیری و تخلیه بار، مسافران و عمده وزن خشک.
وی با بیان اینکه پیش از جنگ، بندر خرمشهر به عنوان یک بندر بزرگ شناخته می شد، گفت: در سال 1355 خروجی بندر خرمشهر نزدیک به پنج میلیون تن در سال بود، اما پس از جنگ، زیرساخت های این بندر گاهی اوقات مختل می شد. تقریبا 100% تخریب شده..
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر ادامه داد: از این رو سازمان بندر اقدامات خوبی را از سال 71 آغاز کرده است و در زمینه احیای بندر خرمشهر با کمک پروژه های اجرا شده توسط این سازمان، ظرفیت بندر خرمشهر در حال حاضر به آن رسیده است. 11 میلیون تن برای حمل و نقل. تحویل کالا به تمامی علاقه مندانی که این بندر را انتخاب می کنند. البته ظرفیت عملیاتی بندر خرمشهر در سال گذشته سه میلیون و 200 هزار تن بوده است.
این خبر در حال بروز رسانی است
