سیر سیاه برای کبد چرب خوبه 2021-03-26
سیر سیاه: خواص، طریقه مصرف و عوارض
خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است. در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود. کبد، مسئول تصفیه هر مادهای که در رگهای خونی وجود دارد، گردش طبیعی خون، شکستن مواد مغذی خون و توزیع آنها و جلوگیری از ورود مواد سمی به بدن است. یکی از کارهایی که میتوان برای حفظ سلامت کبد انجام داد خوردن منظم سیر است. این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان قند خون را کنترل کند.
نتیجه این فرآیند، تغییر رنگ سیر به سیاه و ایجاد طعمی شیرین و ملایمتر نسبت به سیر خام است. سیر سیاه یک فرآوردهی غذایی است که از تخمیر سیر خام در حرارت و رطوبت کنترلشده به دست میآید. برای تهیهی سیر سیاه، سیر خام را کموبیش ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری میکنند. پس از این مدت سیر حالت ژلهای پیدا میکند و مزه آن شیرین و رنگ آن هم سیاه میشود. به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند، نباید سیر سیاه مصرف کنند و یا حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است. اما خوردن سیر سیاه باعث کاهش فشار خون می شود و بنابراین افرادی که به طور عاید فشار خون پایینی دارند بهتر است همراه با خوراکی آن را مصرف کنند و یعد از خوردن آن دو لیوان آب مصرف کنید. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد.
پختن سیر میتواند بعضی از ترکیبات فعال آن را تغییر دهد، اما این به معنای از بین رفتن تمام خواص آن نیست، در واقع، سیر پخته نیز فواید زیادی برای سلامتی دارد. یکی از ترکیبات فعال سیر آلیسین نام دارد که التهاب پوست را کاهش میدهد با باکتریهای عامل آکنه مقابله میکند؛ در نتیجه پوست شما کمتر جوش میزند. همچنین آنتیاکسیدانهای سیر از پوست در برابر آسیبهای رادیکالهای آزاد محافظت کرده و علائم پیری مانند چینوچروک را کم میکند.
مصرف بیش از اندازه داروهایی مانند استامینوفن (مسکن)، استرس اکسیداتیو را در کبد ایجاد کرده و باعث سمیت کبد میشود. سلنیوم و ویتامین C، فعالیت آنتی اکسیدانی را افزایش میدهند که سمزدایی کبد را انجام داده و از آسیب سلولهای کبد جلوگیری میکند. سیلیمارین، ماده فعال موجود در خار مریم، از سلولهای کبد در برابر آسیب محافظت کرده و فرآیند سم زدایی طبیعی کبد را حفظ میکند.
در نتیجه، حبههای سیر در اثر واکنش میلارد به رنگ قهوهای و سپس سیاه درمیآیند. سیر سیاه در مقایسه با سیر خام معمولی طعم ملایمتر و بافت نرمتری دارد. به همین دلیل، سالها است که از خواص سیر سیاه در طب سنتی هند و چین برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشود. در این مقاله از مجله درمانکده درباره سیر سیاه و نحوه مصرف آن صحبت میکنیم. کبد چرب یکی از رایجترین مشکلات سلامت در عصر حاضر است که به علت سبک زندگی نادرست و رژیمهای غذایی نامناسب، به سرعت در حال گسترش است.
ترکیبات ضدالتهابی موجود در سیر سیاه میتوانند باعث کاهش التهاب در بافت کبد شوند و از آسیب بیشتر جلوگیری کنند. سیر سیاه میتواند به محافظت از کبد در برابر آسیبهای ناشی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروبها کمک کند. پژوهشهای جانوری با آزمایش روی موشها نشان دادهاند که سیر سیاه دارای خواص محافظتی از کبد است و در صورت آسیب دیدن کبد میتواند جلوی آسیبهای بیشتر کبدی را بگیرد. سیر سیاه در مقایسه با سیر خام دارای ترکیبات تقویتکنندهی سیستم ایمنی، آنتیاکسیدانها و همچنین خواص ضدسرطانی بیشتری است. فرآیند تخمیر و تولید سیر سیاه باعث میشود این ماده حاوی آنتیاکسیدانهای بیشتری نسبت به سیر خام باشد. این ترکیب، با کنترل رادیکالهای آزاد، میتواند به پیشگیری از سرطان کبد کمک کند.
خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. با اینکه سیر سیاه بسیار مفید است، اما اگر بیش از حد مصرف شود، مانند هر ماده غذایی دیگری، میتواند باعث عوارض جانبی شود. افرادی که فشار خون پایینی دارند، باید با احتیاط بیشتری سیر سیاه را مصرف کنند. آنها میتوانند آن را با غذاهایی که فشار خون را بالا میبرند، مانند غذاهای شور، یا حتی با کمی آب بخورند. وقتی همراه با قهوه مصرف شود، از طریق مهار التهاب و افزایش متابولیسم چربیها، عملکرد کبد را تحریک می کند. زنجبیل هضم خوب را همراه با کارایی در فرآیند متابولیسم و دفع چربی در بدن تحریک میکند.
با این حال ، ABG بر افزایش قلیایی فسفاتاز (ALP) ، که نشان دهنده آسیب کبدی ، در موش های تحت درمان با تتراکلرید کربن یا D-galactosamine است، تاثیر نمی گذارد. چربی زیاد در کبد شما می تواند باعث التهاب در کبد شود، باعث می شود به کبد آسیب برساند و زخم ایجاد کند. مکملهای سیر سیاه ، قهوه سوپریم دکتر بیز و دمنوش مصفی خون شاه تره میباشد. توجه به این نکته مهم است که این موارد استفادههای سنتی هستند و لزوماً توسط تحقیقات بالینی حمایت نمیشوند. اگر انزال زودرس را تجربه میکنید، بهتر است برای مشاوره و بهبود با یک متخصص مشورت کنید. متخصصین میتوانند در مورد درمانهای موثر، که ممکن است شامل تکنیکهای رفتاری، داروها، یا مشاوره باشد، به خوبی راهنماییتان کنند.
مهمترین عارضه سیر، تنفس بدبو و آزادهنده آن است که تا چند ساعت بعد از مصرف آن، از بین نمیرود. سیر به طور کلی برای بیشتر افراد بیخطر است، اما برای برخی، آلرژی (حساسیت) شدید ایجاد میکند و آنها باید از مصرف سیر خودداری کنند. مصرف روزانه ۶۰۰-۲۴۰۰ میلیگرم پودر سیر به مدت ۸ تا ۱۲ هفته میتواند تأثیر قابل توجهی داشته باشد، به خصوص در افرادی که فشار خون بالاتری دارند. برای بهرهمندی بیشتر از این خواص، توصیه میکنیم که سیر را به صورت خام یا در ترکیب با عسل مصرف کنید.
سیر سیاه دکتر بیزدر یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار میدهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچهای مفید است.گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند.
دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید. سیر سیاه حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد. شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد سیر سیاه و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است.
از طرفی، در انتخاب روشهای درمانی برای کاهش چربی کبد، مصرف سیر سیاه به عنوان یک راهکار طبیعی و سالم میتواند گزینهای مطلوب باشد. افزودن کمی زردچوبه به قهوه سیاه معمولی میتواند به بهبود بیشتر سلامت کبد کمک کند. این به دلیل وجود کورکومین در زردچوبه است که یک آنتی اکسیدان قوی با خواص ضد التهابی است.
سیر سیاه برای کاهش قند خون و افراد دیابتی و همچنین افرادی که فشارخون بالا دارند فوق العاده است. فقط کافیست به اندازه چند حبه از سیر سیاه را همراه با غذا مصرف کنند طی مدت زمان کوتاهی متوجه تاثیر مثبت آن خواهید شد. زمانی که سیر را برش میزنید یا له میکنید، قبل از استفاده، بگذارید ۱۵ دقیقه بماند. این کار میزان ترکیبات آن را افزایش داده و باعث مفیدتر شدن آنزیمها میشود. این نوع سیر به خوبی می تواند از اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین برد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت چربی کبد شود.و پس با مرتب مصرف کردن سیر سیاه می تواند از چرب شدن کبد جلوگیری کند.
همچنین فعالیت بدنی منظم مانند پیادهروی، شنا یا دویدن، به کاهش چربی بدن و تقویت عملکرد کبد کمک میکند. با توجه به خواص ضد اکسیدانی سیر سیاه که به بهبود و حفاظت از سلامت کبد کمک میکند، مصرف منظم این ماده میتواند به حفظ سلامت کبد و جلوگیری از بروز بیماریهای کبدی کمک کند. تغذیه سالم و مصرف مواد غذایی با فیبر بالا نیز برای کبد چرب بسیار اهمیت دارد و مصرف سیر سیاه میتواند به بهبود سلامت کبد کمک کرده و نشانههای آسیب کبد را کاهش دهد. همچنین، راهکارهای درمانی برای کبد چرب شامل تغییرات در شیوه زندگی و مصرف قرص سیر سیاه میشود که میتواند بهبود قابلتوجهی در استئاتوز کبد و پروفایل لیپیدی داشته باشد. از این رو، مصرف سیر سیاه به عنوان یک تکمیلکننده غذایی میتواند به بهبود عملکرد کبد و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مرتبط با آن کمک کند و بخش اصلی از استراتژی درمانی بیماری کبد چرب غیر الکلی باشد. این ترکیبات از طریق کاهش تولید کلسترول در کبد و افزایش تجزیه آن، به حفظ تعادل چربیهای خون کمک میکنند.
سیر سیاه به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.استاتین ها، کومارین ها و آسپرین به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه یک رقیق کننده خون موثر است. سیر حاوی "آدنوزین" است، ماده ای که فیبرین، پروتئین لخته کننده خون را مهار می کند. می تواند چسبیدن خون به دیواره سرخرگ ها را تا 50٪ کاهش دهد و تجمع پلاکت ها را تا 25٪ کاهش دهد. سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد. سیر سیاه به جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند و این می تواند باعث بهبود وضعیت حافظه در افراد شود.
بدن از طریق هموستاز قند خون را تنظیم می نماید ولیکن زمانی که عمل هموستاز در بدن به درستی انجام نشود سطح قند خون افزایش یافته و اصطلاحا می گویند فرد مبتلا به دیابت شده است. سیر سیاه موجب کنترل و بهبود عملکرد هموستاز در بدن شده و از ابتلا به دیابت جلوگیری می نماید. در طب آیورودا، سیر به دلیل فواید بالقوه آن در درمان انزال زودرس (PE) شناخته شده است.
مصرف سیر سیاه به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها و خواص ضد التهابی میتواند در کاهش التهاب کبد و بهبود عملکرد کبد موثر باشد. همچنین مصرف این ماده غذایی میتواند در کاهش چربی کبد و پیشگیری از کبد چرب موثر باشد. سیر سیاه در واقع همان سیر معمولی است که تحت فرآیند تخمیر به مدت چند هفته تا چند ماه در دمای و رطوبت کنترل شده قرار گرفته است. در طی این فرآیند، حبههای سیر طعم تند و تیز خود را از دست میدهند و به رنگ سیاه در میآیند و طعمی شیرین و متمایل به ترشی پیدا میکنند.
سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید. در یک مطالعه که روی موش انجام شد، سیر سیاه توانست التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش دهد و حتی حافظه کوتاهمدت را بهبود بخشد. گفته میشود که تجمع بتا آمیلوئید در مغز باعث بروز بیماری آلزایمر میشود. تبلیغات شرکتهای مختلف درباره خواص سیر سیاه در این زمینه نیز باید با احتیاط بررسی شود.
نتایج این مطالعه نشان داد که سیر خام و سیر سیاه هر ۲ میتوانند خونرسانی به قلب را افزایش دهند و از آن در برابر آسیب محافظت کنند. تحقیقات نشان دادهاند که مصرف بیش از حد سیر، چه تازه و چه سیاه، میتواند باعث مسمومیت شود. برای بهرهمندی از خواص سیر سیاه بدون داشتن هیچ عارضهای، پیشنهاد میشود که روزانه تنها یک تا دو حبه سیر سیاه مصرف کنید.
مطالعات نشان میدهند سیر سیاه میتواند سطح کلسترول کلی بدن، کلسترول بد (LDL) و تریگلیسیرید را کاهش داده و همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهد. همهی اینها به حفظ سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک میکنند. با کاهش میزان رادیکالهای آزاد، آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه به محافظت از سلولهای کبدی کمک میکنند و به کاهش التهاب در این عضو حیاتی میپردازند. این فرآیند محافظتی میتواند از آسیبهای بیشتر به کبد جلوگیری کرده و به بهبود عملکرد کبدی کمک کند. سیر سیاه به دلیل داشتن آنتیاکسیدانها و خواص ضد التهابی میتواند در کاهش علائم یائسگی مانند گرگرفتگی و خشکی واژن موثر باشد.
سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک می کند. خواص سیر سیاه برای لاغری از آنجا آغاز می شود که به مبارزه با چربی های اضافه بدن پرداخته و موجب لاغری و کاهش وزن می گردد. سیر سیاه چربی های مضر بدن را کاهش داده و چربی های خوب را در بدن افزایش خواهد داد. محققان به دنبال تحقیقی روی موش های آزمایشگاهی دریافتند که مصرف سیر سیاه باعث تنظیم جربی و کلسترول خون می گردد. در نتیجه سطح کلسترول و تری گلیسیرید خون کاهش یافته و موجبات لاغری و کاهش وزن در افرادی که سیر سیاه را در برنامه غذایی خود قرار داده اند؛ می گردد. یکی از کارهای کبد، تولید نوعی کلسترول به نام VLDL (لیپوپروتئین با چگالی بسیار پایین) است و همچنین از حرکت چربیها در جریان خون جلوگیری میکند.
بنابراین، اگر قصد استفاده از سیر سیاه برای درمان این مشکل را دارید، بهتر است انتظاراتی معقول داشته باشید. داشتن مقدار کمی چربی در کبد طبیعی است، اما مقدار زیاد آن می تواند به یک مشکل سلامتی تبدیل شود. مواد غذایی با فیبر بالا مثل میوهها، سبزیجات، نانهای تمامدانه و غلات میتوانند بهبود عملکرد کبد را تسهیل کنند.
همچنین استفاده از سیر سیاه به صورت موضعی میتواند به درمان شوره سر و افزایش درخشندگی و لطافت مو کمک کند. چنانچه موهای شما ضعیف شده و یا دچار ریزش شده اند ، آلیسین موجود در سیر سیاه میتواند سبب افزایش خون رسانی به سطح سر شده و باعث تقویت ریشه موها و جلوگیری از ریزش آنها شود. سیر سیاه سیر خامی است که آن را برای چند هفته طی شرایط کنترلشده در رطوبت و دمای بالا (۶۰ تا ۸۷ درجه سانتیگراد) نگهداری میکنند.
ما در چی شی، به شما توصیه میکنیم که سیر را به بخش ثابتی از رژیم غذایی خود تبدیل کنید و از خواص شگفتانگیز آن برای حفظ سلامت کبد خود بهره ببرید. این تحقیق نشان داد که سیر سیاه با تأثیر بر متابولیسم چربیها و کاهش التهاب، میتواند بهبود قابل توجهی در وضعیت کبدی افراد ایجاد کند. در برخی دیگر از مطالعات، سیر سیاه به عنوان یک عامل ضد التهابی و آنتیاکسیدانی مورد بررسی قرار گرفته است و تأثیرات مثبت آن بر بهبود وضعیت کبد چرب تأیید شده است. اگرچه سیر فواید زیادی دارد، اما مصرف بیش از حد آن میتواند باعث مشکلات گوارشی مانند سوزش معده یا نفخ شود و بهتر است افرادی که مشکلات گوارشی دارند، با احتیاط بیشتری از سیر استفاده کنند.
فرآیند تخمیر باعث افزایش قابل توجه آنتیاکسیدانها در سیر سیاه میشود و خواص درمانی آن را چند برابر میکند. سیر سیاه حاوی ترکیبات فعالی مانند S-آلیل سیستئین و پلی فنولها است که خواص ضد سرطانی، ضد التهابی، ضد دیابتی و تقویت کننده سیستم ایمنی به آن میبخشند. سیر سیاه را میتوان به صورت مستقیم مصرف کرد و یا به عنوان چاشنی در انواع غذاها، سسها و سالادها استفاده کرد. سیر سیاه به دلیل خواص آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی و بهبود متابولیسم چربی، یک گزینه طبیعی و مؤثر برای کمک به درمان کبد چرب است.
در واقع، این دارو به اندازه بسیاری از داروهای کاهش دهنده فشار خون موثر است. سیر سیاه دارای ترکیبات فوق العاده ای است که 2 ترکیب مهم آن SAC و SAMC است و بر اساس مطالعات علمی نشان داده شده است که تاثیرات بسیار قوی دارند و به عنوان یک عامل مهم در کاهش دهنده کلسترول خون می باشد. سیر سیاه واسه چی خوبه ؟ سیر سیاه علاوه بر خاصیت پایین آوردن چربی خون می تواند در چربی سوزی و افزایش متابولیسم بدن که سبب خروج بیشتر کالری از بدن میشود مفید باشد. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید.
اگر بپرسید “سیر سیاه برای چی خوبه؟” و سیر سیاه چیست ما جواب مستندی داریم. برای دیدن لیستی از چربی سوز های قوی میتوانید به مقاله نوشته شده غفاری با عنوان چربی سوزی شکم مراجعه نمایید. در یک مطالعه ۶ ماهه هم به افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب روزانه ۲۰ گرم عصاره سیر سیاه داده شد. کسانی که این عصاره را مصرف کردند، در مقایسه با افرادی که از دارونما استفاده میکردند، آنتیاکسیدانهای بیشتری داشتند و از نظر سلامت قلب در وضعیت بهتری بودند.
شما همچنین میتوانید سیر سیاه را بهتنهایی بخورید، زیرا در مقایسه با سیر خام طعم ملایمتری دارد. البته نکتهی مهم برای لاغری و چربیسوزی این است که انتخابهای غذایی سالمی داشته باشید. به معنای دیگر، باید از سیر سیاه در کنار سایر خوردنیهای سالم، سبزیجات کمکالری، پروتئینهای باکیفیت و کربوهیدراتهای پیچیده استفاده کنید و همچنین ورزش منظم و کافی داشته باشید تا نتیجه بگیرید. پس از خرد کردن یا له کردن سیر، بهتر است ۱۵ دقیقه قبل از استفاده آن را کنار بگذارید، سپس آنرا مصرف کنید.
در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد. مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد. سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است. همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود.
در این فرایند تخمیر، سیر نرم میشود و حالت پاستیل مانند به خود میگیرد که برخلاف سیر سفید که سفت و سخت است، به راحتی خورده میشود. به همین دلیل، توصیه میشود این افراد قبل از اضافه کردن سیر سیاه به رژیم غذایی خود با متخصص زنان مشورت کنند. محققان در مطالعه دیگری اقدام به ایجاد استرس اکسیداتیو در مغز موشها کردند. اما دادن عصاره سیر سیاه به موشها از استرس اکسیداتیو و مختل شدن حافظه جلوگیری کرد. بر اساس تحقیقات علمی، خوردن مقدار متعادل سیر سیاه هیچگونه عوارض جانبی خطری ندارد. بر خلاف برخی داروها، هیچ اطلاعاتی در مورد عوارض جانبی در زمینه لاغری نیز وجود ندارد.
سیر سیاه همچنین قادر به افزایش میل جنسی در زنان شده و از سردی و کاهش تمایل جنسی جلوگیری می نماید. همانطور که میدانید چون طبع سیر سیاه گرم و خشک است، مصلح آن باید خوراکی باشد که طبع سرد دارد. در واقع مصرف هر ماده غذایی به همراه مصلحش به بدن انسان کمک میکند تا علاوه بر بهرهمند شدن از خواص آن خوراکی، بدن تعادل کلی طبع خود را هم نگه دارد. از میان مواد غذایی سرکه، آب انار، سکنجبین و روغن بادام از خوراکیهای با طبع سرد هستند که مصلح سیر سیاهاند.
براساس یک مقاله منتشر شده در مجله تغذیه در سال ۲۰۰۲، خواص سیر برای کبد عبارتند از کاهش کلسترول کل، کلسترول LDL، کلسترول VLDL و تریگلیسیرید تولید شده در کبد. به علاوه، مطابق یک نقد منتشر شده در مجله نقدهای تغذیه در سال ۲۰۱۳، مصرف منظم سیر میتواند از کبد چرب جلوگیری کند یا حتی آن را کاهش دهد. سیر سیاه به عنوان یک مکمل غذایی طبیعی، غنی از ترکیبات فعال است که به سلامت کبد کمک میکنند.